Welkom op de site van de Italiaanse Kamer van Koophandel. De ontmoetingsplek van Italiaanse en Nederlandse midden- en kleinbedrijven in het hart van Amsterdam

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK) is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht volgens de Nederlandse wet in juni 1991 en erkend door de Italiaanse regering in mei 1994. De IKvK heeft tot doel het bevorderen van de onderlinge handel tussen Italië en Nederland en van de technische en economische samenwerking.
alt

President: Roberto Payer

Secretaris-generaal: Nicoletta BRONDI

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

 

 

 

 

Bezoekuur: 10.00 – 16.00 uur (bij voorkeur op afspraak)

De Ruyterkade, 5

1013 AA Amsterdam

tel. +31 (0)20 7513363

E-mail: info@italianchamber.nl

alt

De Kamer werkt op basis van een Charter waarin de structuur van de vereniging (ledenvergadering, de Raad van bestuur en de Voorzitter) wordt vastgelegd, plus de voorwaarden voor toetreding en de activiteiten die een centrum van diensten zijn voor de Italiaanse en Nederlandse bedrijven De Kamer heeft een sterke samenwerking met andere Italiaanse instituten in Nederland, die synergieën ontwikkelden ter ondersteuning van de Made in Italy.

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland is lid van Assocamerestero, l’Associazione delle Camere di Commercio Italiane all’Estero (CCIE) deze instellingen bevorderen de technische en economische samenwerking tussen de ondernemers van landen die diensten en advies verlenen aan iedereen, in het bijzonder haar leden. Dit netwerk verbindt 70 buitenlandse kamers over de hele wereld, met in totaal ongeveer 23.000 leden.