De Kamer is een actieve vereniging zonder winstoogmerk en maakt deel uit van een netwerk met ruim 75 verschillende Kamers wereldwijd en ruim 23.000(!) leden die nauw met elkaar samenwerken. Het doel is het bevorderen van de onderlinge handel tussen Italië en Nederland en het stimuleren van de economische en industriële samenwerking. De diensten die wij verlenen zijn o.a. marktonderzoeken, het zoeken van handelspartners, het verstrekken van bedrijfsnamen uit databanken per sector, mailing, direct marketing, ontmoetingen met geselecteerde partners, juridische, fiscale en overige consultancy. De kamer houdt zich verder ook bezig met bedrijfsoverzichten, het zoeken van personeel, de promotie van handelsbeurzen of andere evenementen, congressen, workshops, presentaties, vertalingen, tolkdiensten en incasso service.

Wij kunnen U ongetwijfeld óók van dienst zijn. Daarom maken we u graag attent op de diverse interessante activiteiten en de toegevoegde waarde die een lidmaatschap van de Italiaanse Kamer van Koophandel (IKvK) kan bieden:

Goede redenen om lid te worden:

  • U maakt onderdeel uit en krijgt toegang tot het netwerk van aangesloten bedrijven en organisaties die werken met Italiaanse producten en zaken doen met Italie.
  • De Kamer is een actieve vereniging zonder winstoogmerk en maakt deel uit van een netwerk met ruim 75 verschillende Kamers wereldwijd en ruim 23.000(!)leden die nauw met elkaar samenwerken. Het doel is het bevorderen van de onderlinge handel tussen Italië en Nederland en het stimuleren van de economische en industriële samenwerking. De Kamer is erkend door de Italiaanse overheid en is bovendien ISO 9001 gecertificeerd
  • U wordt uitgenodigd voor workshops & Business to business meetings.
  • Uw bedrijf wordt vermeld op onze website die maandelijks door ca. 2000 bezoekers wordt bezocht
  • U profiteert van onze service ‘Leden voor Leden’, waarbij leden voordelen aan elkaar kunnen aanbieden.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

ITALIAANSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR NEDERLAND
CAMERA DI COMMERCIO ITALIANA PER L’OLANDA

DE RUYTERKADE 5 1013 AA AMSTERDAM

tel.+31 20 7513363
fax +31 20 7519931
e-mail: info@italianchamber.nl