Oger

Oger Lusink is maandag 28 oktober jongstleden in Italië als eerste Nederlander geïnaugureerd als Honorary Member van de Aa International Honorary Council.
Uit handen van Andrea Illy – President van de Illy Group, bekend van o.a. IllyCaffè – en Laudomia Pucci van modehuis Pucci ontving hij deze oorkonde. Een eervolle blijk van waardering door de Altagamma Foundation voor zijn jarenlange toewijding aan het Italiaanse erfgoed op het gebied van mode en cultuur.
Fondazione Altagamma
Sinds de oprichting van Oger Fashion in 1989 is Oger Lusink bezig om de Nederlandse man op een Latijnse manier mooier te maken. Met eigen kledingcollecties gemaakt volgens de Italiaanse kleermakerstradities en met collecties van exclusieve Italiaanse topmerken, die verkocht worden in de flagship store in Amsterdam en in de Oger Stores in Den Haag, Rotterdam en Antwerpen.

De intensiteit en het enthousiasme waarmee Oger Lusink invulling geeft aan het ambassadeurschap van de Italiaanse mannenmode, is niet onopgemerkt gebleven door de Fondazione Altagamma. In dit instituut zijn wereldwijd gerenommeerde high-end Italiaanse bedrijven en merken op invitatie verenigd om het hoogste dat Italië te bieden heeft op het gebied van design, fashion, food, jewelry, automotive, cosmetics en hospitality uit te dragen en te beschermen.

De benoeming van Oger Lusink tot Honorary Member brengt hem met Oger Fashion in het gezelschap van members als Valentino, Bottega Veneta, Gucci, Isaia, Brunello Cucinelli, Etro, Illycaffè, Versace, Bvlgari, Ducati, Ferrari, Tod’s en Riva. En Honorary Members als Harrods, Selfridges, Barneys New York, Saks Fifth Avenue en Bergdorf Goodman.

Voor Oger is de benoeming een prikkel om met nog meer energie verder te gaan met wat hij zo graag doet: “Elke dag ben ik met enorm veel plezier bezig om samen met mijn zoons Sander en Martijn het bedrijf weer een stapje verder te brengen om zo onze klanten nog beter te kunnen servicen. De benoeming tot Honorary Member is voor mij dan ook geen kroon op het werk, integendeel. Het is de allermooiste aanmoediging om dat wat we doen, nóg beter te doen. We mogen hier even bij stilstaan, maar dan snel weer doorgaan. Alleen dan kunnen we het niveau en de kwaliteit die we nastreven behouden en uitbouwen.”