corona-fairs-1

 

Verplaatsing Italië Evenement naar september 2020 i.v.m. coronavirus  

Het nieuwe coronavirus (COVID-19) houdt de gemoederen al enige tijd bezig, in het bijzonder de gezondheidsrisico’s die ermee gepaard gaan. Met de aanscherping van de Nederlandse maatregelen om het virus te bestrijden worden bijeenkomsten en evenementen in april en mei verboden. Dat betekent dat ook het Italië Evenement | Smaak & Stijl, op 15, 16 en 17 mei niet door kan gaan. Hoewel wij alle begrip hebben voor het besluit van de overheid – veiligheid en gezondheid voor alles – doet het ons ook pijn dit te moeten melden. Immers, het programma was veelbelovend en het enthousiasme groot.

Het is mede daarom dat wij, in overleg met Kasteel de Haar, hebben besloten om ons evenement dit jaar te verplaatsen naar 11, 12 en 13 september! Alle exposanten zullen deze dagen geïnformeerd worden en verkochte tickets worden omgezet naar de nieuwe data. Die blijven geldig! Het Italië Evenement vormt dit keer dus niet de start van het zomerseizoen, maar de veelbelovende climax.

De komende tijd zullen wij dan ook met veel enthousiasme verder werken aan de samenstelling en invulling van het Italië Evenement 2020, zodat er na deze sobere corona-periode weer feest gevierd kan worden in de tuinen van Kasteel de Haar! Via de website, nieuwsbrieven en social media zullen wij u op de hoogte houden van het programma, de artiesten en de activiteiten, zoals u dat van ons gewend bent.

Om met de Italiaanse premier Conte te spreken: “Rimaniamo distanti oggi per riabbracciarci domani” (laten wij nu afstand houden, zodat we elkaar straks weer kunnen omarmen).
Graag ontmoeten wij u in september op Kasteel de Haar in Utrecht! Arrivederci al castello!

Team Dalmonte Events