Kasteel de Haar

Het enige en echte Italië Evenement komt er weer aan!
Italië Evenement, Smaak & Stijl beleeft zijn 14e editie bij Kasteel de Haar op 19, 20 en 21 mei 2017.
Na een geslaagd Italië Evenement | Sapori d’Inverno, kijken we alweer vooruit naar de zomer,doe mee, bekijk de deelnamemogelijkheden en schrijf je nu in met een zeer interessant korting!

Als vanouds kunt u in 2017 kunt u in de tuinen en park rond Kasteel de Haar, een van de mooiste locaties in Nederland, weer een unieke Italiaanse belevenis verwachten. Veel Nederlanders hebben één ding gemeen met elkaar: ze zijn gek op Italië. Een andere cultuur ontdekken, producten en mode zoeken met een typisch Italiaanse Design, verrassend eten proeven en je even wanen in een Italiaans dorp? Dat is hét Italië evenement Smaak & Stijl:

  • Een evenement met meer dan 240 deelnemers en meer dan 24.000 bezoekers in 2016
  • Kasteel de Haar, een unieke locatie waar de “Italian Feeling” elk jaar opnieuw beleefd wordt. Bedrijven zoeken naar potentiele klanten, bezoekers zijn op zoek naar u producten!
  • Veel nieuwe activiteiten die, zoals elk jaar opnieuw, er voor zorgen dat het evenement in het midden van de belangstelling zal staan van media en publiek.
  • Extra zichtbaarheid voor uw bedrijf door de vele reclame die gemaakt wordt voorafgaand aan het evenement
  • Volop entertainment en sfeer: beleef het pure/ Italië!
  • Uitstekende verkoopmogelijkheden bij een koopgraag (bovenmodaal) publiek!
Vele bekende bedrijven hebben zich ondertussen alweer ingeschreven en wij hopen dat u niet achterblijft. Op die manier kunnen we er samen (weer) een geslaagd evenement van maken.
Mis het niet: de beste plek om uw producten te verkopen in Italiaanse sferen!Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee. Noteer uw wensen in het opmerkingenveld bij uw inschrijving of neem telefonisch contact met ons op.

Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze speciale voorverkoopkorting is dat de inschrijving én betaling bij ons binnengekomen moet zijn voor 31 december 2016.

Wat zijn de kortingen:

  • Voor een marktkraam, tentruimte van 2,5m x2,5m, tent 3x3m zonder terras = € 50.- (+ 2 relatiekaarten)
  • Voor een tent 5m x 2,5m, tent 4m x 4m, tent 3m x 3m met terras = € 100.- (+ 4 relatiekaarten)
  • Voor een tent 5m x 5m, tent 6m x 6m
En, als uw inschrijving door ons in 2016 nog ontvangen wordt, ontvangt u ook nog eens 6 extra gratis relatiekaarten erbij t.w.v € 105.-!

Voor informatie: info@italianchamber.nl of +31 20 7513363

Link www.italieevenement.nl

Arrivederci al Castello!