Kasteel de Haar

ITALIË EVENEMENT – Aankondiging voor algemeen gebruik (herfst 2017)

VIP-workshops in Utrecht, jubileum op De Haar
ITALIË EVENEMENT BRENGT WINTERWARMTE EN ZOMERZON

Twee keer per jaar ligt Italië even in Nederland. Aan de voet van Kasteel de Haar, aan het begin van de zomer. En in de Central Studio’s in Utrecht, waar de warme wintertradities centraal staan. Voor Italofielen en andere liefhebbers van het goede leven een must. Anderzijds vinden Italiaanse bedrijven en organisaties hier hun klanten.

28 en 29 oktober 2017 zullen zonder twijfel twee prettige feestdagen worden. Italiaanse feestdagen uiteraard, want in dat weekend worden de Central Studio’s in Utrecht omgetoverd in Sapori d’Inverno (De smaken van de winter). Hier vindt u niet alleen inspiratie voor de keuken, maar ook voor de decemberdagen. Zo zullen Giovanni Caminita (24Kitchen) en Sarena Solari (Heel Holland Bakt) enkele workshops verzorgen. Ook de brigade van het geprezen en jubilerende Ristorante MARIO ontbreekt niet. Zij neemt de bezoekers tijdens een dinershow mee op een heerlijke reis door Italië. Vino e Olio, exclusief importeur en distributeur van topwijnen en -olijfolie organiseert deze dagen een serie wijnproeverijen.
Ook de uitwendige mens komt in Utrecht aan zijn trekken; mode, interieurinrichting, reisaanbieders, cadeauartikelen, optredens, enzovoort.

1, 2 en 3 juni 2018 is het feest in de tuinen van Kasteel de Haar. Het grootste Italiaanse evenement van de Benelux viert haar 15de verjaardag en dat zult u merken! Dit evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde voor fijnproevers en levensgenieters. Hier begint het zomerseizoen! Meer dan 300.000 belangstellenden lieten zich al verwennen en vermaken rond het grootste kasteel van Nederland. De hoogtepunten van de voorgaande edities worden in 2018 nog eens dunnetjes overgedaan, maar er staan ook nieuwe verrassingen op het programma. De basis van het evenement is in al die jaren gelijk gebleven: een dwarsdoorsnede van Italiaanse smaken en stijlen. U zult ze opnieuw vinden in de pagodetenten, op de terrassen, de podia en de pleinen. Eten en drinken vormen uiteraard een belangrijke pijler, maar het Italië Evenement | Smaak & Stijl is ook mode, auto’s, lifestyle, cultuur, geschiedenis, vakantie, enzovoort.

DEELNEMEN AAN HET ITALIË EVENEMENT ?

Of u dit jaar nou aanwezig bent op Sapori d’Inverno of volgend jaar bij Kasteel de Haar, u bent verzekerd van een interessant publiek, een gezellige sfeer en unieke pr. De organisatie denkt graag met u mee over de juiste uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs.

[VOORWAARDEN / PRIJZEN]

Voor informatie: info@italianchamber.nl of +31 20 7513363
Link www.italieevenement.nl